Een Verfrissend Cadeau: Zelfgemaakte Iced Tea voor de Toppers van Koraal bij Wagemakerscadeau

Een Verfrissend Cadeau: Zelfgemaakte Iced Tea voor de Toppers van Koraal bij Wagemakerscadeau

Een Verfrissend Recept voor Iced Tea bij Wagemakerscadeau voor de Toppers van Koraal

Scroll naar helemaal onder aan voor een Attentiebon!. 

Bij Koraal weten ze hoe belangrijk het is om je waardering te tonen aan de toppers in je leven. Vandaag delen we een speciaal recept dat perfect is voor de toppers van Koraal: een verfrissende homemade iced tea die iedereen zal verrassen!

Ingrediënten

Voor ongeveer 2 liter iced tea heb je het volgende nodig:

 • 8 zakjes zwarte thee (of je favoriete theesmaak)
 • 2 liter water
 • 1 sinaasappel
 • 1 citroen
 • 2 eetlepels honing of suiker (naar smaak)
 • Een handvol verse muntblaadjes
 • IJsblokjes

Benodigdheden

 • Een grote pan
 • Een houten lepel
 • Een kan of fles
 • Een scherp mes
 • Een snijplank

Bereidingswijze

 1. Water Koken: Breng 1 liter water aan de kook in een grote pan.

 2. Thee Laten Trekken: Zodra het water kookt, haal je de pan van het vuur en voeg je de theezakjes toe. Laat de thee 5-7 minuten trekken, afhankelijk van hoe sterk je de smaak wilt hebben.

 3. Thee Zoeten: Verwijder de theezakjes en voeg de honing of suiker toe terwijl de thee nog warm is. Roer goed totdat de zoetstof volledig is opgelost.

 4. Afkoelen: Voeg nog een liter koud water toe aan de pan om de thee af te koelen. Laat het mengsel vervolgens op kamertemperatuur komen voordat je het in de koelkast zet om verder af te koelen.

 5. Citrus Vruchten Voorbereiden: Terwijl de thee afkoelt, was je de sinaasappel en citroen grondig. Snijd ze in dunne plakjes.

 6. Munt Toevoegen: Voeg de muntblaadjes toe aan de kan of fles waarin je de iced tea gaat serveren. Deze geven een frisse smaak aan je drank.

 7. Iced Tea Samenstellen: Voeg de afgekoelde thee, sinaasappel- en citroenplakjes toe aan de kan. Roer goed door en zet de kan terug in de koelkast om de smaken te laten intrekken. Dit kan een paar uur duren, maar voor de beste smaak laat je het een hele nacht staan.

 8. Serveren: Vul glazen met ijsblokjes en schenk de iced tea erin. Voeg een extra schijfje sinaasappel of citroen en een paar muntblaadjes toe voor een mooie presentatie.

Tip: Personaliseer je Iced Tea

Wil je je iced tea extra speciaal maken? Experimenteer met verschillende theesmaken zoals groene thee, hibiscus, of kamille. Je kunt ook extra fruit toevoegen zoals aardbeien, perziken, of bessen voor een extra verfrissende smaak.

Waarom Zelfgemaakte Iced Tea?

Zelfgemaakte iced tea is niet alleen heerlijk en verfrissend, maar laat ook zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het maken van een persoonlijk cadeau. Bij Wagemakerscadeau geloven we dat het geven van een zelfgemaakt cadeau een prachtige manier is om je waardering te tonen. De toppers van Koraal verdienen alleen het beste, en wat is er beter dan een handgemaakt drankje?

Conclusie + Bon Code 

Probeer dit recept en zie zelf hoe blij je je dierbaren kunt maken met een eenvoudig, maar doordacht cadeau en met Code "KORAALTOPPER'' krijg ook nog €4 korting op alle Thee van Sophie&Philou zodat je ook nog een lekkere kan ice tea kan maken of gewoon een lekker kopje thee. Geldig tot 31-9-2024

Veel plezier met het maken en genieten van je iced tea!

Terug naar blog