Wagemakerskoffie - Thee - Cadeau

Welkom bij Wagemakerskoffie, Thee en Cadeau, waar onze rijk gebrande koffiebonen schitteren als het pronkstuk van ons assortiment. Maar dat is slechts het begin van een onvergetelijke ervaring. We streven ernaar u volledig te ontzorgen als het gaat om uw faciliteitenbehoeften, van heerlijke koffie en thee tot prachtige, duurzame bloemen en verrukkelijk gebak voor speciale momenten, en schitterende bloemstukken om uw ruimte te verfraaien. Bij ons vindt u alles op één plek, zodat u kunt genieten van een persoonlijke en zorgeloze service.

Victor Wagemakers

Oprichter

Graag stel ik me even voor: Victor Wagemakers. Ik neem je graag mee in een stukje van mijn wereld vol verrassingen en passies. Samen met mijn geweldige vrouw en onze twee sprankelende kinderen, heb ik mijn thuis gevonden in Vinkeveen. Mijn grote droom is om kinderen te laten geloven in hun dromen, en daar zal ik me altijd voor inzetten.

Rain Forest Alliance

In ons assortiment schittert met name de Wagemakerskoffie, een blend van 80% Arabica- en 20% Robusta-bonen uit Brazilië, bekroond met het Rainforest Alliance-keurmerk. Dit keurmerk is niet slechts een symbool van uitzonderlijke kwaliteit; het vertegenwoordigt ook onze toewijding aan milieubescherming en de steun aan de koffieboeren. Onze zorgvuldig geselecteerde bonen beloven een ongekende smaaksensatie, en elke slok van onze Brazilië Blend draagt bij aan een betere wereld. En dat is nog niet alles. Desgewenst nemen we u mee naar de plantages in Brazilië, waar u een indruk krijgt van de boeren en kunt zien onder welke omstandigheden onze bonen worden verbouwd en de boeren werken.

ideale koffiepakket

Voor bedrijven die niet alleen op zoek zijn naar voortreffelijke koffie maar ook een positieve impact willen maken, bieden wij de perfecte oplossing. Ongeacht of u net begint of reeds een gevestigd bedrijf bent, wij staan klaar om u te helpen het ideale koffiepakket te selecteren dat aan uw behoeften voldoet. Kies voor Wagemakerskoffie en draag bij aan zowel uw bedrijfssucces als aan een groenere planeet.