Verwen Je Team: Ontdek Ons Speciale Cadeau en verwenpakket voor Personeel en Docenten!

Verwen Je Team: Ontdek Ons Speciale Cadeau en verwenpakket voor Personeel en Docenten!

Verwen Je Team met Dit Speciale Verwenpakket!

Wil je je gewaardeerde personeel of docenten echt laten stralen? Trakteer ze op het perfecte cadeaupakket van Pineut, want hardwerkende teams verdienen het om in de watten gelegd te worden. Geef ze een moment van ontspanning en genot met onze heerlijke lekkernijen en creatieve traktaties!

Ontdek Ons Verwenpakket:

- Pineut Flower Power Cake Mix: Breng een stukje flowerpower op kantoor met deze royale cake die een langdurig goed gevoel geeft.

- Pineut Italiaanse Amaretti Cake Mix: Een weelderige traktatie met amandelen en bitterkoekjes waar elke collega van zal watertanden.

- Pineut Water Twist (Roos, Hibiscus & Bergthee) Pouchbag: Hydrateer in stijl met deze fruitige en botanische verfrissing, perfect voor op kantoor of bij een bedrijfsevenement.

Inclusief een Pineut cadeaubox en een "With Love" kaartje om je waardering extra te tonen.

Gun je team het beste en bestel dit speciale pakket via info@wagemakerskoffie.nl. Verwen je collega's met een attentie die ze nooit zullen vergeten!

Laat je team stralen met Pineut's heerlijke verwenpakket. 👩‍💼🌟👨‍💼 #Cadeauattenties #Personeel #Verwenpakket #Pineut #WagemakersCadeau

Terug naar blog