Zomerse Verwennerij: Pakket WaterTwist

Zomerse Verwennerij: Pakket WaterTwist

Zomerse Verwennerij: Geniet van Pineut Potencake en Zomerse Waters Twist van Wagemakerscadeau!

Met de zomer in aantocht willen we jullie graag laten kennismaken met een heerlijke traktatie die perfect is voor ontspanning en verfrissing. Bij Wagemakerscadeau hebben we een selectie samengesteld van Pineut Potencake en waterstwist in een pakket, ideaal voor zakelijke aankopen en als geschenken voor docenten en personeel in Nederland.

Pineut Potencake: Zelfgemaakt Genot

Het idee achter Pineut Cake is eenvoudig maar briljant: alle ingrediënten die je nodig hebt om een heerlijke cake te maken, verpakt in één pot. Onze Pineut Potencake is een traktatie voor alle zintuigen. De verse ingrediënten en duidelijke instructies maken het gemakkelijk om thuis een smakelijke cake te bakken, perfect voor zomerse picknicks, feesten of gewoon voor bij de koffie. Probeer onze verschillende smaken zoals Chocolade Karamel, Citroen Maanzaad of Appel Kaneel - er is voor elk wat wils!

Zomerse WaterTwist: Verfrissing voor Lichaam en Geest

Na een lange dag werken of tijdens een ontspannen weekend is er niets beter dan een verkwikkend bad met een bijzonder glas water of gewoon leuk tijdens een etentje. Bij Wagemakerscadeau hebben we een assortiment van heerlijke water twists samengesteld, speciaal ontworpen om te ontspannen en de zomer te omarmen. Deze water twists bevatten natuurlijke ingrediënten zoals gedroogde bloemen, kruiden en zeezouten die niet alleen je huid verwennen, maar ook je geest kalmeren. Kies uit verfrissende verassing voor elk karaf en glas 

Bestel voor de B2B Markt en Voor Alle Docenten

Onze zomerse traktaties zijn perfect geschikt voor de zakelijke markt (B2B) en voor docenten en personeel in heel Nederland. Het zijn ideale geschenken om waardering te tonen aan medewerkers, om te gebruiken als relatiegeschenken of om op te nemen in zomerpakketten voor bedrijven en scholen.


Wil je meer dan 20 van deze zomerse traktaties bestellen met een aantrekkelijke korting? Stuur dan snel een e-mail naar info@wagemakerscadeau.nl om jouw bestelling te plaatsen. Wees er snel bij, want op = op!

Laat deze zomer een smakelijk en ontspannen avontuur worden met de heerlijke potencakes van Pineut en de verfrissende badtheeën van Wagemakerscadeau. Trakteer jezelf en anderen op een beetje luxe en geniet van het beste wat de zomer te bieden heeft!

Tot snel bij Wagemakerscadeau.nl of via info@wagemakerscadeau.nl - 0297-308048

Terug naar blog