Zomerattenties voor Leraren en Docenten: Verras met Betaalbare Zomerpakketten bij Wagemakerscadeau

Zomerattenties voor Leraren en Docenten: Verras met Betaalbare Zomerpakketten bij Wagemakerscadeau

 

Zomerattenties voor Juffen, Meesters en Docenten: Verras Met Onze Betaalbare Zomerpakketten

Met de zomer in het vooruitzicht is het tijd om onze waardering te tonen aan de geweldige juffen, meesters en docenten die zich het hele jaar door inzetten voor onze kinderen. Bij Wagemakerscadeau hebben we een speciale selectie samengesteld van leuke en betaalbare zomerpakketten om hen te bedanken en ze een heerlijke zomer toe te wensen.

Pakket 1: Wijn & Kruidenboterpakket

Laat de zomerse avonden nog specialer worden met ons Wijn & Kruidenboterpakket. Dit pakket bevat een fles heerlijke witte wijn, een potje ambachtelijk bereide kruidenboter een assortiment van zomerse snack. Perfect om te genieten van een ontspannen moment in de tuin of op het balkon. 

Pakket 2: Pineut Verwenpakketjes

Verwen je favoriete juf, meester of docent met ons Pineut Verwenpakketjes. Pineut staat bekend om hun ambachtelijke en creatieve dranken. Dit pakket bevat een Pineut-mix om zelf een heerlijke likeur te maken, samen met lekkere bijpassende snacks. Een unieke en smaakvolle verrassing!

Pakket 3: Mango Cocktail Pakket

Laat de zomer proeven met ons Mango Cocktail Pakket. Dit pakket bevat alles wat nodig is om de perfecte mango cocktail te maken, inclusief een fles mangosap, een cocktailshaker en decoratieve parasolletjes. Ideaal voor een zomers drankje na een lange dag werken.

Pakket 4: Summer Slipper & Mango Thee Pakket

Verwen je leraar met ons Summer Slipper & Mango Thee Pakket. Dit pakket bevat een paar comfortabele zomerse slippers en een selectie van verrukkelijke mango theeën. Perfect om even te ontspannen na een drukke dag op school.

Hoe te bestellen?

Wil je een van deze zomerpakketten bestellen voor jouw favoriete juf, meester of docent? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@wagemakerscadeau.nl of plaats je bestelling direct op onze website We bieden ook de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen toe te voegen aan je pakketten, om zo je waardering extra speciaal te maken.

Laten we samen deze zomer gebruiken om onze dankbaarheid te tonen aan de mensen die zich inzetten voor de groei en ontwikkeling van onze kinderen. Bij Wagemakerscadeau helpen we je graag om dit op een speciale en betaalbare manier te doen.

Met zonnige groeten,

Het team van Wagemakerscadeau

T: 0297-308048 

E: info@wagemakerscadeau.bl 

W: www.wagemakerscadeu.nl

Terug naar blog